Описание
Grynasis kiekis 75 g (3 vnt. po 25 g)
* MEDAUS ARBATA SU PROPOLIU IR ŽOLELĖMIS. RUDUO
Grynasis kiekis 25 g
Sudedamosios dalys: Medus, liepų žiedų (Flos Tiliae) (33 %) ekstraktas 1,7 %, čiobrelių žolės (Herba Thymi) (33 %) ekstraktas 1,7 %, šeivamedžio žiedų (Flos Sambuci) (33 %) ekstraktas 1,7 %, propolio skystas ekstraktas 0,5 %.
* MEDAUS ARBATA SU PROPOLIU IR ŽOLELĖMIS. VAKARAS
Grynasis kiekis 25 g
Sudedamosios dalys: Medus, ramunėlių žiedų (Flos Chamomillae) (33 %) ekstraktas 1,7 %, melisų lapų (Folium Melissae) (33 %) ekstraktas 1,7 %, apynių spurgų (Flos Lupuli) (33 %) ekstraktas 1,7 %, propolio skystas ekstraktas 0,5 %.
* MEDAUS ARBATA SU PROPOLIU IR ŽOLELĖMIS. IMUNITETUI
Grynasis kiekis 25 g
Sudedamosios dalys: Medus, imbierų šaknų (Rhizoma Zingiberis) (33 %) ekstraktas 1,7 %, saldžiųjų pankolių vaisių (Fructus Foeniculi) (33 %) ekstraktas 1,7 %, ramunėlių žiedų (Flos Chamomillae) (33 %) ekstraktas 1,7 %, vitaminas C (L-askorbo rūgštis) , propolio skystas ekstraktas 0,5 %.
Vartojimas: 1 indelį įdėkite į puodelį su karštu vandeniu ir maišykite kol ištirps. Norint išsaugoti turtingąsias medaus ir žolelių savybes vandens temperatūra turėtų neviršyti 40 °C . 1 indelyje medaus arbatos Imunitetui (25g) yra 12 mg vitamino C (15 % RMV*). Vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, gerina geležies absorbciją.
*RMV – Referencinė maistinė vertė.
Maistinė vertė: | 100 g |
energetinė vertė | 1399 kJ/ 324 kcal |
riebalai | 0 g |
iš kurių | |
– sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
angliavandeniai | 81,70 g |
iš kurių | |
-cukrų | 74,70 g |
baltymai | 0,3 g |
druska | 0,0075 g |
Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris
Laikymo sąlygos: Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 ºC temperatūroje, sausoje tamsioje vietoje. Kilmės šalis: Lietuva.